Kerkorgels

Kerkorgels

Orgel op maat gemaakt

De virtuele pijporgels van Orgelmakerij Noorlander worden met de hand gemaakt. Daardoor zijn de mogelijkheden van maatwerk vrijwel onbegrensd. Qua ontwerp, materialen, kleuren, afwerking, vormen en stijlen.

De oplossing

Als vervanging van een pijporgel wordt vaak een (klassiek) elektronisch orgel ingezet. Jammer! Dat kan beter. Gelukkig is er voor een beperkt budget een waardige vervanging. Het Noorlander Hauptwerkorgel heeft alles in zich om een echt pijporgel te vervangen. Het flexibele systeem heeft een natuurgetrouwe klank, grote draagkracht en is bovenal erg onderhoudsvriendelijk.

Wij hebben een uniek systeem bedacht om optimaal resultaat te behalen: echt pijpwerk gecombineerd met de levensechte Hauptwerk samples. De belangrijkste registers zoals de Gedekt 8’ en de Prestant 8’ kunnen worden uitgevoerd met echt pijpwerk. Deze registers kunnen worden “uitgebouwd” naar de hogere voetmaten. De overige gewenste registers worden aangevuld met Hauptwerk.

Dit is naar onze mening het beste en meest eerlijke alternatief voor het pijporgel. Laat u overtuigen en vraag een proefplaatsing aan.

Afspraak maken

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht / Fields marked with a * are required