Een Noorlander voor iedereen

Een Noorlander voor iedereen

Daar is hij dan; onze Davido! Compact, overweldigend in klank en wat prijs betreft een absolute doorbraak. Davido is speciaal ontworpen voor onze baanbrekende Sweelinq techniek. Beschikbaar in twee en drie klaviers en twee kleuren, stijlvol zwart of elegant eiken.

Speel nu thuis op beroemde orgels zoals het Hinsz orgel in de Bovenkerk in Kampen of het Vater-Müller orgel in de Oude Kerk in Amsterdam. Vele beroemde orgels zijn inmiddels voor Sweelinq beschikbaar en vele zullen er nog volgen. Met een ongekend realisme.

Snel en realistisch

Snel en realistisch

Dat dát samen kan gaan bewijzen we met dit orgel. Uitgekiende ergonomische verhoudingen, het 10.4 inch scherm recht voor de organist en de uitgebalanceerde audio maken orgelspelen op dit orgel tot een feest. Elke keer weer die “wow-ervaring”. De beleving alsof u zelf in de kerk achter het orgel zit. Dat is waar we voor gaan!

Snel en realistisch. De verlichte duimpistons en led verlichting bij het pedaal maken het plaatje compleet. Kom naar Orgelmakerij Noorlander in Barneveld. Speel, geniet en overtuig uzelf. Welkom in een nieuw orgeltijdperk!

Kom NAAR ONZE SHOWROOM of KOOP de Davido online