Fugara

Fugara

Fugara

Verrassend tot in detail…

Een Noorlander Hauptwerkorgel met een ongekende prijs/kwaliteit verhouding. Uitbreidingen kunnen ook op een later moment eenvoudig worden gerealiseerd. Zo kunt u bijvoorbeeld een 3e klavier, 2e touchscreen en meerdere samplesets toevoegen. De Fugara is opgebouwd uit hoogwaardige componenten en is afgewerkt tot in de details. Bij ons koopt u het orgel als meubelstuk voor het leven. Daarom is deze naar elke kleurwens aan te passen, zodat het uitstekend past in uw interieur.

LED verlichting

Het orgel is standaard voorzien van dimbare LED verlichting boven het pedaal en de lessenaar. De verlichting is onafhankelijk van het orgel te bedienen zodat het een sfeervol geheel is in uw interieur.

Bediening

De bediening is eenvoudig. Met één druk op de knop wordt het orgel automatisch gestart en het laatstgekozen sampleset ingeladen in de Hauptwerk software. Na een snelle opstarttijd, brengt u op uw favoriete orgel (sampleset) de mooiste klanken tot leven. Registreren doet u via het overzichtelijke 17” touchscreen op ooghoogte. Deze schermen kunnen na gebruik keurig, veilig en onzichtbaar opgeborgen worden, d.m.v. onze unieke en degelijke schuifconstructie.

Impressie

Wilt u horen hoe dit orgel klinkt? Klik dan op deze link om verschillende fragmenten te beluisteren.

Afspraak maken

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht / Fields marked with a * are required