Over ons

Over ons

Klavieren Noorlander orgelmakerijOrgelmakerij Noorlander is een vooruitstrevend en snel groeiend bedrijf. Met klanten over de gehele wereld zijn wij een serieuze speler in de orgel markt.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van software, hardware, audio, elektronica en meubelwerk zijn wij in staat kwaliteitsorgels te bouwen. Dit doen wij door de nieuwste techniek op orgelgebied te combineren met een persoonlijk meubel.

Prikkel de zintuigen

Een orgel moet de zintuigen prikkelen; klank is immers erg belangrijk en het meubel moet aantrekkelijk zijn. Orgelmakerij Noorlander loopt hierin voorop. Onze orgels hebben een zeer realistische pijporgelklank, dankzij de uiterst geavanceerde Hauptwerk-techniek. Voor optimaal gebruik van Hauptwerk is door ons speciale hard- en software ontwikkeld. Onze orgels hebben een fantastische geluidsweergave en zijn standaard voorzien van drie hoogwaardige klavieren en Noorlander Organ Manager. Dit is software die automatisch energie, audio en midi regelt.


Daarnaast zijn onze orgels stuk voor stuk een sterk staaltje van ambachtelijk en degelijk meubelwerk. Kwaliteit- en afwerkingsniveau zijn ongekend hoog. De afwerking kan geheel in stijl met de rest van uw meubels. Wij verwerken alle bedieningselementen – met zorg – vrijwel onzichtbaar in het meubel. Verder zijn al onze orgels standaard voorzien van een in hoogte verstelbare bank, dimbare LED verlichting, inschuifbaar pedaal met instelbare pedaaldruk, hoofdtelefoonaansluiting en 2 houten zwelpedalen.

De beste service

Tot slot kunt u van ons een goede service verwachten. Wij geven u graag advies op maat en bieden u uitstekende garantievoorwaarden. Heeft u hulp nodig? Via internet- en/of telefoon kunnen wij u op afstand de gewenste hulp bieden.

Ook beschikken wij over een sfeervolle showroom, waar onze modellen speelklaar staan opgesteld. Wij willen u bij deze hartelijk uitnodigen voor een vrijblijvend bezoek en zijn u graag van dienst!

Neem contact met ons op