Referenties

Referenties

Professionele organisten met een Noorlander orgel:

Niek van der Meij
Jonas Roman
Arthur Koopman
Daniël Rouwkema
Aarnoud de Groen
Adriaan Hoek
Evan Bogerd
Gerrit Koele
Jeroen Koopman
Jan Wisse
David Saint
Ik ben zeer tevreden met mijn Noorlander studie-instrument. Het heeft een inspirerende klank, waardoor het thuis studeren nu ook een aantrekkelijke optie is. Het is bovendien een fraai meubel en de houten klavieren spelen zeer plezierig. Het is van de acht instrumenten in huize De Vries het meest gebruikte!
Sietze de Vries
Koen van Stade
Anton Stulp
Ik ben blij met de keuze voor een orgel van Noorlander. Het is een instrument op maat. Ik studeer nu nog meer en het inspireert me bij het improviseren! Dank voor het professionele advies, zowel voor als na de levering.
Martin Zonnenberg
Ik ben erg blij met de 2 orgels die Noorlander op maat heeft gebouwd. Een groot 4-klaviers studie-orgel voor thuis en een handige compacte mobiele set voor de uitvoeringslocaties waar geen (geschikt) orgel beschikbaar is. Op alle vlakken werd er uitstekend geadviseerd. De Hauptwerk orgels van Noorlander laten me volop van het orgelspelen genieten!
Wim de Penning
Hayo Boerema
Ik hecht er grote waarde aan om op niveau geholpen te worden. Het contact bij Noorlander was als professionele musici onderling. De adviseur (ook een professioneel musicus) voelde me haarfijn aan, en heeft al mijn praktische wensen gerealiseerd. De klank is uitstekend, ik bereid mijn concerten en registraties nu zelfs gedeeltelijk voor op een Noorlander!
Jos van der Kooy
Iddo van der Giessen
Ik ben erg plezierig en vakkundig geholpen in de fraaie en sfeervolle Noorlander showroom. Ook de service na aflevering is uitstekend. Het Noorlander-orgel inspireert mij enorm tot het schrijven van composities in allerlei stijlen!
Margaretha Chr. de Jong
Ik ben blij met de keuze voor een orgel van Noorlander. Het is een instrument op maat. Ik studeer nu nog meer en het inspireert me bij het improviseren! Dank voor het professionele advies, zowel voor als na de levering.
Minne Veldman
Cynthia Hall
Arjan Versluis
Ita Verhoeff
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Hauptwerk orgel. Het geluid klinkt zeer realistisch en het is goed afgesteld op de akoestiek van mijn huis. Een ware aanwinst voor organisten (en een goed alternatief voor koude kerken).
Jan Pieter Lanooy
Christian Börsing
Roberto Fresco