Referenties

Referenties

Professionele organisten met een Noorlander orgel:

Iddo van der Giessen
Jan Wisse
Jonas Roman
Anton Stulp
Christian Börsing
Evan Bogerd
Arthur Koopman
Cynthia Hall
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Hauptwerk orgel. Het geluid klinkt zeer realistisch en het is goed afgesteld op de akoestiek van mijn huis. Een ware aanwinst voor organisten (en een goed alternatief voor koude kerken).
Jan Pieter Lanooy
Gerrit Koele
Ik ben erg blij met de 2 orgels die Noorlander op maat heeft gebouwd. Een groot 4-klaviers studie-orgel voor thuis en een handige compacte mobiele set voor de uitvoeringslocaties waar geen (geschikt) orgel beschikbaar is. Op alle vlakken werd er uitstekend geadviseerd. De Hauptwerk orgels van Noorlander laten me volop van het orgelspelen genieten!
Wim de Penning
Aarnoud de Groen
Ita Verhoeff
Ik ben erg plezierig en vakkundig geholpen in de fraaie en sfeervolle Noorlander showroom. Ook de service na aflevering is uitstekend. Het Noorlander-orgel inspireert mij enorm tot het schrijven van composities in allerlei stijlen!
Margaretha Chr. de Jong
Ik hecht er grote waarde aan om op niveau geholpen te worden. Het contact bij Noorlander was als professionele musici onderling. De adviseur (ook een professioneel musicus) voelde me haarfijn aan, en heeft al mijn praktische wensen gerealiseerd. De klank is uitstekend, ik bereid mijn concerten en registraties nu zelfs gedeeltelijk voor op een Noorlander!
Jos van der Kooy
Arjan Versluis
David Saint
Daniël Rouwkema
Ik ben zeer tevreden met mijn Noorlander studie-instrument. Het heeft een inspirerende klank, waardoor het thuis studeren nu ook een aantrekkelijke optie is. Het is bovendien een fraai meubel en de houten klavieren spelen zeer plezierig. Het is van de acht instrumenten in huize De Vries het meest gebruikte!
Sietze de Vries
Adriaan Hoek
Ik ben blij met de keuze voor een orgel van Noorlander. Het is een instrument op maat. Ik studeer nu nog meer en het inspireert me bij het improviseren! Dank voor het professionele advies, zowel voor als na de levering.
Martin Zonnenberg
Koen van Stade
Ik ben blij met de keuze voor een orgel van Noorlander. Het is een instrument op maat. Ik studeer nu nog meer en het inspireert me bij het improviseren! Dank voor het professionele advies, zowel voor als na de levering.
Minne Veldman
Hayo Boerema
Niek van der Meij
Roberto Fresco
Jeroen Koopman