NIEUW LICHT OP VIRTUELE ORGELS Ontdek.

Slide Noorlander is opnieuw de eerste met vernieuwingen op het gebied van gebruiksgemak bij virtuele orgels. We wilden een revolutionair nieuw licht werpen op de techniek. En dat is gelukt. Letterlijk. Want het kon allemaal nóg beter. Sterker, we zetten het virtuele kerkorgel definitief nieuw op de kaart. Denk aan wat u gewend bent, maar dan mooier, makkelijker en sneller.

Slide Onze doelstelling was een authentieke uitstraling middels geavanceerde techniek. Dit is ons gelukt met onze nieuwe oplossing: de naamplaatjes zijn gitzwart en hebben zeer heldere opschriften. Andere fabrikanten maken veelal gebruik van technisch ogende E-ink displays. De belangrijkste voordelen van onze registerplaatjes zijn een veel betere leesbaarheid, een gitzwarte achtergrond en supersnelle verwisseling van de namen. De naadloze integratie in het meubel neemt iedere associatie met een computer weg. Zo houdt u het authentieke orgel over! Om deze oplossing te realiseren hebben we een eigen controller en configurator gemaakt. Met deze uiterst geavanceerde hard- en software is het mogelijk om elk gewenst lettertype en elk gewenst effect te kiezen.

Met deze oplossing is er een nieuwe en belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van onze producten. U bespeelt niet langer een computer, maar een authentiek orgel.

Slide Download brochure