Hauptwerk

Hauptwerk

Hauptwerk Noorlander orgels

De Hauptwerk technologie die Orgelmakerij Noorlander toepast, is innovatief. En ronduit grensverleggend. Dat erkennen vrijwel alle orgelliefhebbers. Opvallend is dat juist kritische luisteraars, zoals kerkorganisten, geraakt worden door de intense pijporgelklank.

Virtueel pijporgel

Als u eenmaal een Vallotti III, een Sonnette III of een maatwerkorgel van ons hebt, hoeft u in feite nooit meer een ander orgel te kopen. Elke nieuwe sampleset die u erbij koopt, biedt een nieuwe beleving. Het is een softwarematige aanpassing, maar het levert u een compleet nieuw orgel op. Lees hier meer over virtuele pijporgels.

Ook dat kenmerkt de Hauptwerk klanktechniek, die revolutionair anders is dan de techniek van andere orgelmerken. We kunnen dat met veel woorden omschrijven (en inderdaad raken de meeste mensen er niet over uitgepraat). Maar liever nodigen we u uit om het zelf te komen ervaren. U bent van harte welkom in onze showroom!

Reguliere elektronische orgels vs Hauptwerk

Wilt u meer weten over de verschillen tussen de reguliere elektronische orgels en Hauptwerk orgels? Lees hier meer over de verschillen.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over Hauptwerk? Wij hebben de antwoorden op veel vragen die wij van onze klanten krijgen, onder elkaar gezet. Lees hier meer veelgestelde vragen over Hauptwerk.

Losse hauptwerk onderdelen

Wilt u een eigen hauptwerk orgel maken of bent u op zoek naar uitbreidingen voor uw bestaande Hauptwerk orgel? Dan kunt u terecht op bij de Hauptwerkshop.

Neem contact met ons op